Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Zolang de coronacrisis voortduurt en SPUI25 haar deuren gesloten moet houden, gaan wij online verder.

Detail Summary
Startdatum 15 april 2020
Einddatum 1 juni 2020

Iedere maandag verschijnt de wisselcolumn Voorbij vier muren. Stemmen van SPUI25 over een wereld na corona. Op dinsdag neemt onze jongerenredactie SPUI25 in Spe onze sociale media over om te delen wat hen bezighoudt. Op woensdag publiceren wij Innig ben ik binnen, een briefwisseling over intimiteit in pandemische tijden en in de rubriek Deelgenoten (Facebook,  Twitter en Instagram) geven samenwerkingspartijen van SPUI25 een kijkje achter de schermen. Op donderdag kijken we tijdens throwback thursday (Facebook, Twitter, Instagram) terug op nog altijd actuele programma’s uit ons verleden en iedere vrijdag gaat onze nieuwsbrief eruit, tipt Athenaeum Boekhandel het ultieme boek voor het komende weekend én kijken we in de rubriek Uit de kast naar de lievelingsboeken van de gezichten achter SPUI25.

 

Voorbij vier muren. Stemmen van SPUI25 over een wereld na corona

In de wisselcolumn Voorbij vier muren. Stemmen van SPUI25 over een wereld na corona tekent iedere week een ander bekend gezicht van SPUI25 zijn of haar angsten, verlangens en overpeinzingen op over het leven na deze vreemde tijden.

 

Innig ben ik binnen. Over intimiteit in quarantaine

In de briefwisseling Innig ben ik binnen. Over intimiteit in quarantaine reflecteren denkers en makers op intimiteit in pandemische tijden. De pen wordt iedere woensdag doorgegeven.


Uit de kast

Aan huis gekluisterd, blijkt onze boekenkast toevluchtsoord, schatkamer en het portaal naar nieuwe avonturen en inzichten. In de rubriek 'Uit de kast' vertellen de gezichten achter SPUI25 over de boeken die hen buitengewoon dierbaar zijn en die deze inhuizige tijd kunnen verrijken of van kleur helpen voorzien.