Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

De nieuwe Inburgeringswet staat voor de deur. Vanaf 2021 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de inburgering van nieuwkomers. Bovendien wordt de inburgeringseis verhoogd van niveau A2 naar niveau B1. Dat is heldere taal. Maar hoe steekt de nieuwe Inburgeringswet nu eigenlijk in elkaar en wat zijn precies de gevolgen voor gemeenten, docenten én nieuwkomers?

Detail Summary
Datum 10 maart 2020
Tijd 20:00 -21:30
Locatie
Spui 25

In deze lezing neemt Maartje Groot van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid u mee in de wereld van de nieuwe inburgering. Voor wie is het bedoeld, hoe moet het eruit komen te zien en hoe verschilt de nieuwe inburgering van de oude inburgering? Tijdens de lezing is er onder meer aandacht voor de drie verschillende leerroutes, de vernieuwde intake en het Plan Inburgering en Participatie (PIP). Na de lezing is er ruimte voor vragen uit het publiek.  

Over de spreker

Maartje Groot heeft de master Political Sciene gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2015 werkt ze als senior beleidsadviseur bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid waar ze verantwoordelijk is voor de Veranderopgave Inburgering.

Aanmelden

Toegang tot de activiteiten van SPUI25 is gratis. Aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd, dan graag doorgeven via spui25@uva.nl | T: 020 525 8142.

Spui 25

Spui 25-27
1012 WX Amsterdam