Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

De toestroom van toeristen in Amsterdam is de laatste jaren enorm. Zeker het centrum en de direct daaraan grenzende wijken ondervinden hiervan overlast. Wat kan daaraan gedaan worden, en hoe ging Amsterdam in vroegere tijden om met toerisme? Met: Emma Los, Aart Oxenaar, Zef Hemel. Moderatie: Peter de Brock en Koen Kleijn.

Detail Summary
Datum 19 februari 2020
Tijd 17:00 - 18:30
Locatie Spui 25

Er moeten culturele trekpleisters van internationale allure op de Zuidas komen om het centrum te ontlasten, zegt planoloog Zef Hemel, die in opdracht van burgemeester Femke Halsema een toekomstvisie op de binnenstad heeft ontwikkeld. In deze aflevering van het geschiedenisprogramma Déjà Vu nemen we de plannen van Zef Hemel onder de loep en bespreken we verleden en actualiteit van het toerisme met Amsterdamse experts en journalisten. 

Over de reeks Déjà vu

Met Het Parool en Ons Amsterdam onderzoekt SPUI25 vier keer per jaar de actualiteit van Amsterdam door naar het verleden te kijken.

Over de sprekers

Moderatie: Peter de Brock: redacteur, Koen Kleijn, hoofdredacteur Ons Amsterdam.

Aanmelden

Toegang tot de activiteiten van SPUI25 is gratis. Aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd, dan graag doorgeven via spui25@uva.nl | T: 020 525 8142.

AANMELDEN

Spui 25

Spui 25-27
1012 WX Amsterdam