Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

In de veelgeprezen boeken 'Baltische zielen' en 'De gloed van Sint-Petersburg' dompelde Jan Brokken de lezer onder in de verhalen en cultuur van steden en plaatsen. En zijn reislust reikt veel verder, evenals zijn kennis over muziek, kunst en geschiedenis. Dat komt tot uiting in het rijk geïllustreerde 'Stedevaart'.

Detail Summary
Datum 31 januari 2020
Tijd 17:00 -18:30
Stedevaart - Jan Brokken

Let op! Locatie: OBA Theater, Oosterdokkade 143, 1011 DL Amsterdam, zevende etage.

In Stedevaart beschrijft Jan Brokken 20 steden aan de hand van 20 markante persoonlijkheden – beeldend kunstenaars, schrijvers, componisten, architecten, politici, geleerden of een boekbinder – die de geest van de stad incarneren. Stedevaart wordt gepresenteerd met het wervelende programma 'Parade, het Parijs van Erik Satie' waarmee Jan Brokken met Tobias Borsboom (piano) en Peter Vigh (altsaxofoon) door het land zal trekken. Zij voeren bekende en minder bekende werken uit van Erik Satie en Jan Brokken vertelt, aan de hand van het gelijknamige verhaal in Stedevaart, over een van de kortste en wonderlijkste theaterproducties die in Parijs tot stand kwam: Parade, met muziek van Erik Satie, decor en kostuums van Pablo Picasso, choreografie van Léonide Massine en uitvoering Les Ballets Russes. Onder het motto Sois moderne, Wees modern!

Over Jan Brokken

Jan Brokken is schrijver van romans, reisverhalen en literaire non-fictie. Hij schreef onder meer De blinde passagiers, Mijn kleine waanzin, Baltische zielen, De vergelding, De Kozakkentuin en De rechtvaardigen. Veel van zijn werk is in diverse talen vertaald en verfilmd.

Tickets

Tickets bestellen via onderstaande link. Een toegangsticket voor dit programma kost €8,49. De verkoop gaat via Atlas Contact. U kunt dan ook met hun contact opnemen als u vragen heeft over de verkoop.

SPUI25 is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele problemen met de tickets.