Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Let op: dit programma is uitverkocht. Volkskrant-journalist Fokke Obbema stelde zich, na in 2017 ternauwernood een hartstilstand te hebben overleefd, existentiële vragen: waartoe dient het leven, wat is de essentie van het bestaan en wat betekent het om mens te zijn? In een serie veelgeprezen interviews ging hij daarover het gesprek aan met mensen met zeer diverse beroepen en achtergronden.

Detail Summary
Datum 27 september 2019
Tijd 20:00 - 21:30
Locatie Aula - Oude Lutherse kerk
Cover De zin van het leven
De zin van het leven © Atlas Contact

Let op! Dit programma vindt plaats in de Aula van de Universiteit van Amsterdam.

In De zin van het leven. Gesprekken over de essentie van ons bestaan (uitgeverij Atlas Contact) bundelt Obbema deze gesprekken. Het resultaat is een boek vol inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden expliciet beantwoorden.

De zin van het leven wordt op vrijdag 27 september gepresenteerd tijdens een feestelijke en inhoudelijke avond met Fokke Obbema, Pieter van den Blink, Gerard Bodifee, Sarah Durston en muziek van Stan Vreeken en Julien de Perron.

Over de spreker

Fokke Obbema werkt bij de Volkskrant, waar hij chef van de economieredactie en correspondent voor Frankrijk is geweest. Tegenwoordig schrijft hij als redacteur buitenland over zowel China als Europa en is hij commentator van de krant. 

Tickets

Een toegangsticket voor dit programma kost €7.50. De verkoop gaat via Atlas Contact. 

SPUI25 is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele problemen met de tickets. 

Aula - Oude Lutherse kerk

Singel 411
1012 XM Amsterdam