De toekomst van seks: Linda Duits in gesprek met Emily Witt

In samenwerking met Amsterdam University Press

26okt2017 17.00 - 18.30

Evenement

Linda Duits spreekt over de toekomst van seks en relaties met de bekende Amerikaanse auteur Emily Witt, van het veelbesproken ‘Future Sex’, dat dit najaar uitkwam in Nederlandse vertaling.

Welke rol speelt seks nog in het tijdperk van de ‘seksuele supermarkt’? Is het, met alle virtuele verlokkingen van tegenwoordig, nog mogelijk om een langdurige relatie te hebben? En moeten we vrezen voor de komst van seksrobots? Deze vragen en meer komen aan bod bij dit gesprek over de toekomst van seks tussen Emily Witt en Linda Duits. Future Sex van Emily Witt is veelbesproken en kijkt naar de invloed van hedendaagse ontwikkelingen ons de ervaring van onze seksualiteit.

Seks op z'n Duits, een selectie van de columns die Linda Duits voor Folia schreef, komt in het voorjaar 2018 uit.

Over de sprekers

Emily Witt is schrijfster en essayist en woont in New York. Ze schrijft onder andere voor n+1, The New Yorker, The New York Times, GQ, Men’s Journal en de London Review of Books.

Linda Duits is sociaalwetenschapper, gespecialiseerd in populaire cultuur. In april 2017 verscheen haar boek Dolle mythes. Een frisse factcheck van feminisme toen en nu dat bij SPUI25 werd gepresenteerd. Ze is columnist voor Folia en publiceert regelmatig in diverse media.

Aanmelden

Toegang tot de activiteiten van SPUI25 is gratis. Aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd, dan graag doorgeven via spui25@uva.nl | T: 020 525 8142.

Gepubliceerd door  Spui25