Linda Duits in gesprek met Emily Witt

In samenwerking met Amsterdam University Press

26okt2017 17.00 - 18.30

Evenement

Linda Duits gaat in gesprek met de Amerikaanse auteur Emily Witt, van het veelbesproken ‘Future Sex’.

Emily Witt en Linda Duits gaan in gesprek over hun nieuwe boeken. 'Seks op z'n Duits', een selectie van de columns die Linda Duits voor Folia schreef, komt in het voorjaar uit. Tijdens dit gesprek onder andere: welke rol speelt seks nog in een tijdperk van de ‘seksuele supermarkt’? Leidt een overvloed aan opties noodzakelijkerwijs leidt tot een conventionele, langdurige relatie? En moeten we vrezen voor de komst van seksrobots? Kun je op basis van wetenschappelijk onderzoek je seksleven verbeteren? En wat moeten we nog verwachten van relaties anno 2017?

Over de sprekers

Emily Witt is schrijfster en essayist en woont in New York. Ze schrijft onder andere voor n+1, The New Yorker, The New York Times, GQ, Men’s Journal en de London Review of Books.

Linda Duits is sociaalwetenschapper, gespecialiseerd in populaire cultuur. In april 2017 verscheen haar boek Dolle mythes. Een frisse factcheck van feminisme toen en nu dat bij SPUI25 werd gepresenteerd. Ze is columnist voor Folia en publiceert regelmatig in diverse media.

Aanmelden

Toegang tot de activiteiten van SPUI25 is gratis. Aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd, dan graag doorgeven via spui25@uva.nl | T: 020 525 8142.

Gepubliceerd door  Spui25